26 Eylül 2013 Perşembe

Yaptığım faaliyetleri ne mi? yapıyorum...


Gününüzün güzel geçmesi dileğimle;

Günaydın Dostlar...

Bugün dostlarımın, arkadaşlarımın sıkça sorduğu bir soruya "yaptıklarını satıyor musun?" sorusuna yanıt vermek istiyorum.
Hayır satmıyorum, bom boş hiç bir işe yaramadan oturmayı sevmiyorum, emekli insan ne yapar? bayanların meşhur altın veya para günleri vardır bol dedikodulu, bol göbekli :-) böyle gün faaliyetleri hiçççç bana göre değil. Sabah kalkıp televizyona kilitlenip, deli saçması, üçüncü sayfa gazete haberi benzeri programları, bugün ne giysem, bugün güzel miyim gibi bana anlamsız gelen programları izlemeye de hiç niyetim yok, çünkü onların bana kattığı, bana edindirdiği, bana öğrettiği hiç bir şey yok.
Öyle bom boş amaçsız oturunca hem kendimi işe yaramaz hissediyorum hem de ağrılarım daha çok yoruyor beni. Şükürler olsun ki geniş bir çevrem var, sevdiklerim kadar sevenlerimde var. Sevdiklerime ve sevdiklerimin çocuklarına çam sakızı, çoban armağanı hediye veriyorum yaptıklarımı.
Paylaşmayı seviyorum, yaşam paylaştıkça anlam ve değer kazanıyor, sevgiler paylaştıkça çoğalıyor, kederler paylaştıkça dağılıyor......

Kısacası dostlarım Amigurumiler dışında yaptıklarım sevdiklerime armağanımdır.

Amigurumiler ise; evet onlar satılıyor. Benim beynimde, belleğimde, anılarımda, yüreğimde çok çok özel yerleri olan özel insanlar için satışa sunulacak. 

Amigurimilerde satış aşamasına gelindi, siparişte alıyoruz. Amigurumi satışı için farklı bir organizasyon hazırlığındayız, organizasyon başladığında siz dostlarımıza da duyuracağız, ben inanıyorum ki benim dostlarımın hepsi çok duyarlı ve bu projede bize destek olacaklar...

İşte yaptığım faaliyetler ve yapacaklarım konusunda durum budur dostlarım...

Bu arada son zamanlarda yaptığımız amigurumilerin fotoğraflarını paylaşmıyorum, yeni bir koleksiyon hazırlıyoruz, tamamlandığında keyifle paylaşacağım...

Hadi bugün  Demet'in el emeği, göz nuru  ile ördüğü amigurumi bebeğimin fotoğrafını paylaşayım sizlerle... Demet'in örgü kalitesini beğeniyorum, çalışan bir bayan ve iki çocuk annesi olmasının yanı sıra böyle becerilere de zaman ayırıp değerlendirmesi çok etkiledi beni, onun bu çabasına katkım olsun istedim. Demet'ten aldığım bebekler benden torunuma hediye olacak, inşallah torunumu görmekte nasip olur...

 
 
 Bu bebeği Demet Hanım ördü... Demet Hanım'ın diğer ürünlerini görmek isterseniz www.amigurumiaskina.blogspot.com adresinden ulaşabilirsiniz.
 
 
Sevgimle...

3 yorum:

  1. Ayy hepsi birbirinden güzel :) Canım Nuray ablacım, blogumda seninle ilgili bir yazı var.. uzun zamandır yazmak istediğim ama düğün telaşından fırsat bulamadığım bir yazı.. Bakmanı isterim.. Kocaman Sevgilerimlee :)

    YanıtlaSil
  2. Yüreği güzel, kendi güzel kızım benim;

    Yoğunluktan epeydir bloğuma bakamıyorum, senin mesajını görünce üzüldüm yanıtlamakta geç kaldığım için. Bloğunu okudum, çok çok mutlu oldum, ne kadar güzel anlatmışın.
    Şimdiki nesil genellikle doyumsuz, mutsuz, oysa sen!!! sana baktığımda, seni dinlediğim de çok mutlu oluyorum, ne güzel bir yüreğin var ki böyle küçücük şeylerle mutlu oluyorsun. Seni yetiştiren annene benim adıma teşekkür et olur mu? İnşallah balayın için geldiğinde görüşeceğiz, seni görmek inanıyorum ki bana çok iyi gelecek.
    Anneni de tanımayı çok isterim
    Sevgimle öpüyorum kızım seni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok iyisin canım Nuray ablacım.. Yoğunluktan sanırım şu aralar en iyi ben anlarım, cevap yazmayınca hemen anladım zaten işlerinin olduğunu :)
      Bu güzel sözlerini anneme de okudum, çok sevindi.. :)
      Kesinlikle ben de seninle görüşmek için sabırsızlanıyorum Nuray Ablam.. İnşallah görüşebiliriz, haberleşiriz zaten.. Çok, çook öpüyorum ben de.

      Sil