30 Mayıs 2013 Perşembe

Edi ile Büdü'nün kıyafetleri :)))


Sıkıntılı anlarımdan birinde elimi ve beynimi meşgul etmek için şekillendirdiğim kağıttan kıyafetler. Bir gün öncede Edim ile Büdümü yapmıştım, fotoğraflarını çekerken gülümsedim sanki onlar için yapmışım gibi kağıttan kıyafetleri :-)

Ah ne güzel şeyler yapıyorlar  kağıt katlama tekniği origami ile, onları yapabilmek için sanatsal bir ruh, sanatsal beceri beceri gerekiyor, yapabilmeyi çok isterdim, becerebilmeyi ama sanatsal becerim hep sıfırdı, hala sıfır. O apayrı bir yetenek, ayrı bir zeka.
Bloğumu biraz da bu yüzden seviyor ve özlüyorum işte, bloğum sayesinde araştırmacı bir insan oluverdim, yaptığım her araştırmada bilgi dağarcığıma yeni yeni bilgiler ekleniyor, bu kös kös televizyon karşısında oturup anlamsız programları izlemekten daha işe yarar bir eylem bence.

Bu arada aman kızım duymasın kıskanır bloğu seviyorum diye, koca kız oldu ama hala anneyi kıskanıyor :-)
Kurban olur anne sana yavrum, hiç bir kimseyi, hiç bir şeyi senden çok sevebilmem mümkün değil birtaneciğim......



 
İşte Edimle Büdümün kıyafetleri :-) anacığımın bir gün lazım olur diye özenle katlayıp sakladığı paket kağıtları böyle işe yaradı işte, anacığıma "paket kağıdı var mı"? diye sorduğumda; gözlerinde " yaa bak anne sözü dinlemiyor eline geçeni atıyorsun, ama gördüğün gibi bir gün ihtiyacın oluyor" bakışlarını gördüm :-) haklı canm anam benim...
 
 
Artık fotoğraflarımı bu şekilde ekleyeceğim. Bloğumu geliştirmemde çok büyük katkıları olan Blog Hocam yazarı ve sahibi Serdar Bey çok resim yüklemenin sayfanın açılımını çok zorladığını söyledi, onun eleştiri ve önerileri benim için önemli.

Ben de düşündüm bu şekilde birleştirip yayınlamaya karar verdim, böyle daha sakin, daha sade oldu gibi sanki, siz ne dersiniz dostlarım?

Tüm yardımlarınız için bir kez daha teşekkür ederim Serdar Bey...

 

2 yorum: