22 Haziran 2013 Cumartesi

sıcak haziran gününden...

Sıcak, sımsıcak bir Haziran sabahından;

Günaydın dostlar...

Hafta sonunuzun istediğinizce, hayal ettiğinizce geçmesini dilerim...
Bu hafta sonu, yaşam kaynağım, huzurum, sağlığım, mutluluğum, yaşamımdaki en en en büyük başarım, canımın canımın canımın taaaaaaaaaaa içi kızım ve kızımın güzel yürekli arkadaşı Sinem'im yanımda:))
Bu sabah daha da erken kalktım, bahçede sabah çayımı yudumlarken kızıcığıma taze nane, kekik, roka, fesleğen, salatalık ve biber topladım, (bayılır sabah kahvaltısında bunları yemeye) keyifli bir kahvaltı masası hazırladım onlara. Henüz kalkmadılar, ben de uyandırmaya kıyamadım bir hafta boyu zaten yoruluyorlar, sessizce kalkmalarını beklerken komşu bloglara şöyle bir göz atayım dedim, bir de baktım ki "ben iyisimi" dönmüş. 20 Haziranda paylaştığım faaliyetimin fikri ben iyisimi'nin paylaşımından esinlenmişti bitmiş fotoğraflarını paylaşmak için onun dönmesini beklemeye karar vermiştim, ama artıkkkkkk paylaşabilirim:)))



 
 
Ben bir de ahşapla hareketlendirmek istedim, umarım beğenirsiniz dostlar:)))

3 yorum:

  1. beğendim de, o kahvaltı ile ilgili söledikleriniz ne güzel ya.
    :)

    YanıtlaSil
  2. deeptone;

    sevindim beğenmene, yolun buralara düşerse buyur gel kahvaltı soframızda bizlere eşlik et, başımızın üzerinde yerin var:))

    Sevgimle...

    YanıtlaSil
  3. Oyyyyyyyyyyyy harika muhteşem süper inanılmaz güzel olmuş ben bayıldım buna :) Tıpa tıp aynısı ve hatta daha harikası olmuş :) Nuray Hanımcım bana telefon numaranızı gönderir misiniz? beniyisimiseniyisimi@gmail.com adresine size kesin ve kesin ulaşmam lazım :)

    YanıtlaSil