3 Mayıs 2013 Cuma

Beren Bebek


Yine, Yeniden, Keyifli Bir Günden,

Günaydın Dostlar......


Benim için keyifli bir gün, umarım ve dilerim herkes için keyifli, güneşli ve sağlıklı bir gün olur...

Bugün anne emeği ve sevgisi ile yoğrulmuş, örülmüş örgü oyuncaklarımızdan paylaşacağım.

Oyuncaklarımızı örerken nelere özen gösterdiğimizi paylaşmak istiyorum öncelikle. Yapılan her işin olmaz ise olmazı sevgi ve istek ile başlıyoruz. Özgün olmasını istiyoruz oyuncaklarımızın ve sağlıklı.

Kullandığımız ip tekstil sektöründe "PAC" olarak isimlendiriliyor, yirmi iki yıl dolu dolu tekstil sektöründe üretimin içerisinde çalıştım. Üretimde kalite hedefinizle başlıyor, hedef kalite olursa üretimde kullanılan bütün malzemeler de kaliteyi tercih ediyor, üretimin bütün aşamalarında kaliteyi takip ediyorsunuz...

"PAC" iplik tüylenmeyen, üzerinde akar ve anti alerjik toz barındırmayan, yıkanma sonrası bozulmayan, 40 derecede yıkanabilen, yumuşak dokulu bir malzemedir. Oyuncaklarımızın vücut kısımlarını "PAC" iplikle örüyoruz, gözlerinde vidalı veya vidasız hiç bir şekilde plastik göz veya aksesuar (ağız, burun, kaş v.b.) kullanmıyoruz. Çünkü bu tür aksesuarlar vidalı dahi olsa kopma riski taşımaktadır. %100 merserize iplik ile örerek yapıyoruz göz, ağız, burun, kaş v.b. aksesuarlarımızı. Üretimin her aşamasında hijyen kurallarına özen gösteriyoruz. Oyuncaklarımızın kıyafetlerinde yün ve merserize oranı yüksek iplikleri kullanıyoruz. Dolgu malzemesi olarak 1. kalite formu bozulmayan boncuk elyaf kullanıyoruz. Boyun, kol, bacak gibi uzun organlarda destek olarak ağaç v.b düşünce kırılma ve oyun çocuğuna zarar verme riski bulunan destek parça veya aksesuar kullanmıyoruz.

Her oyuncağımız için bir adet yıkama torbası dikiyoruz, yıkama torbalarımız %100 pamuk kumaştan, merserize dikiş ipliği kullanılarak hazırlanıyor.

Kısacası "Örgü Oyuncak" üretimimizin her aşamasında "ÖNCE ÇOCUKLARIMIZ" diyoruz, "KALİTE"  de beraberinde geliyor zaten...














 

2 yorum:

  1. ----------Oooo-----
    -----------(----)------
    ------------\---(------
    -------------\_)------
    ----oooO----------
    ----(----)-----------
    -----)---/-------
    -----(_/--------
    Sayfada gezindim :) Çok datlu olmuş bu bebiş :)

    YanıtlaSil
  2. hoş geldiniz sayfamıza:-) safa geldiniz :-) Ben İyisimi teşekkür ederimm, bu arada yazmadan geçemeyeceğim, profil resminize hayranım :-)

    sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil